ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 16 червня 2014 р.

16.06.2014р. Б. / Доктор Патч Адамс. Гумор як ліки (+video)


Зазвичай зовсім не так зустрічають лікаря, але й Цілитель Адамс не звичайний лікар.
Др. Патч  Адамс
Лікар і клоун
«Я можу настільки активно залучати людей через клоунаду, що вже більше ніколи не одягатимусь нормально»
Протягом останніх 50 років він влаштовує клоунаду для своїх пацієнтів: своїм волоссям в стилі фанкі, незграбним взуттям та штанами, котрі можна одягнути одним…двома…трьома…а то й чотирма різними способами. Він ділиться своєю методикою зі студентами римської лікарні Gemelli, тієї ж лікарні, у якій лікувався Св. Йоан Павло ІІ. 
Др. Патч Адамс
Лікар і клоун
«Не важливо наскільки важка хвороба, гумор неймовірно допомагає»
Але справа не лише в гуморі… Декілька років тому 69 річний лікар зрозумів, що сміх, любов і співчуття позитивно впливають на здоров’я. 

Якщо ця історія видалась вам знайомою – нічого дивного, про життя др.Патча було знято фільм. Його зіграв Робін Вільямс в 1998 році у стрічці «Патч Адамс». 

Кожного разу, коли він заходить в лікарню, будинок пристарілих чи сиротинець, він точно знає куди хоче піти. 
Др. Патч Адамс
Лікар і клоун

«Я прошу, щоб мене відвели до того, хто страждає найбільше. Можливо, гумор має займати одне місце з миром і справедливістю у світі»
Він набирає понад 6000 волонтерів віком від 3 і аж до 88 років по всьому світу, які допомагають йому смішити інших. 
Др. Патч Адамс
Лікар і клоун
«Кожен може виявляти співчуття протягом усього дня»
Протягом двох років він телефонує на випадкові телефонні номери, щоб побачити у який спосіб він може залучати людей до діалогу. Найдовші обійми у його житті, як він стверджує, тривали 12 годин, а одного дня він вирішив заходити в ліфт ось так… 

Його особистість може видатись надзвичайною, але таким є і його бажання допомагати. В 1971 він і група з 20-ти дорослих людей (троє з них були лікарями), переїхали жити у шестимісний будинок і переробили його у тимчасову лікарню. Протягом 12 років вони безкоштовно лікували сотні пацієнтів на місяць… Уся група паралельно працювала на різних роботах, щоб таким чином забезпечити безкоштовне лікування. Також  пацієнти могли безкоштовно жити у лікарні. 
Др. Патч Адамс
Лікар і клоун
«Саме гумор, більше ніж любов і радість, змушував усіх не залишати цю справу. Кожен день був захоплюючим.»
Коли його запитали, чи він коли-небудь втомлюється від простягання руки допомоги, він відповів, що все відбувається якраз навпаки, бо чим більше енергії ти віддаєш, тим більше ти отримуєш. 



Romereports
Переклад: Софія Бецун, CREDO 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: