ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 7 червня 2014 р.

07.06.2014р. Б. / III Форум православних жінок проходив у Росії

 III Форум православних жінок проходив у РосіїЛідер Собору православних жінок України Наталія Вітренко поділилась з присутніми своїм «колосальний зарядом енергії, оптимізму і радості » під час III Форум православних жінок.

29 травня 2014 з благословення Патріарха Московського Кирила в Залі церковних Соборів храму Христа Спасителя відбувся III Форум православних жінок на тему "Зростання ролі жінки в духовно-моральному і патріотичному вихованні громадян Росії: минуле, сьогодення та майбутнє". На форумі виступила лідер Собору православних жінок України Наталія Вітренко, яка розповіла "про жахи української дійсності, яку підтримує керівництво Української Православної Церкви (Московського Патріархату)".

Лідер Собору православних жінок України піддала суворій критиці нову владу України і керівництво УПЦ (МП). "Хто наважиться ці вибори визнати легітимними? Хто наважиться привітати цього так званого президента Порошенко? Той ворог православ'я, той ворог нашого народу - я це стверджую з цієї високої трибуни, і нехай мені спробує хтось сказати, що Порошенко православна людина!" - Заявила під овації залу Наталія Вітренко. 

Мабуть, і зал, і Наталія Вітренко не знали, що за два дні до форуму, 27 травня, Патріарх Кирил першим з російської еліти привітав Петра Порошенка з обранням на пост Президента. Однак самим "хворим" для Наталі Вітренко та її оточення виявилося те, що "нас зрадила Українська Православна Церква (Московського Патріархату)", яка проводить "самостійну політику", відмінну від Москви. Наталія Вітренко взагалі здивувалася, чому в назві української Церкви присутнє слово "Українська", і під оплески залу запропонувала дати їй іншу назву: "Російська Православна Церква на Україні".

Наталія Вітренко оголосила з трибуни, що Собор православних жінок України не буде миритися з таким порядком речей і вже приєднався до "народного опору евроколонізаціі". За словами виступаючої, боротьбу за святу Русь вона веде разом з Союзом православних братств України на чолі з Валентином Лукіяником та організацією "Православний вибір" на чолі з Юрієм Єгоровим. Примітно, що діяльність обох організацій неодноразово засуджувалася на Соборах і Синодах УПЦ аж до відлучення Валентина Лукіяника від Церкви в 2011 році.

За підсумками форуму було прийнято Заяву, в якій засуджується "глобалізація", "західна політико-економічна модель" світу і висловлюється підтримка "Руского мира". 

Нагадаємо, що глава Собору православних жінок України поєднує православну віру з активною підтримкою ленінізму і сталінізму, а в 2011 році Наталя Вітренко здійснила паломництво на Шаман-камінь до Бурятії, де звернулася за допомогою до місцевого божества і отримала «колосальний заряд енергії, оптимізму і радості », який супроводжує її досі.

Християнський портал КІРІОС, за матеріалами РЕЛІГІЯ В УКРАЇНІ.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: