ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 6 червня 2014 р.

06.06.2014р. Б. / Глава самопроголошеної одеської республіки втік до Москви і зустрівся з Патріархом РПЦ

Глава самопроголошеної одеської республіки втік до Москви і зустрівся з Патріархом РПЦГлава самопроголошеної 20 квітня, Народної республіки Новоросія, голова Союзу православних громадян України Валерій Кауров ховається в Москві. На батьківщину повертатися не збирається.

 Допомогу він знайшов у суспільно- політичному русі "Російський інтернаціонал", що займаються проблемами емігрантів. Він вже попросив у Володимира Путіна російське громадянство.

Зустрівся з Патріархом Кирилом , щоб розповісти про тяготи життя православних на Україні,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на "МК".

Глава самопроголошеної одеської республіки втік до Москви і зустрівся з Патріархом РПЦ
 Київська влада вважає Каурова небезпечним злочинцем - він проходить підозрюваним відразу по двох кримінальних справах як сепаратист, який зазіхнув на територіальну цілісність України.

Пригадаємо, 18 червня 2007 митрополит Кирило (нині Патріарх Московський) вручив Валерію Каурову церковний орден святого благовірного князя Данила Московського.

Під час нагородження владика Кіріл зазначив: «Ваші діяння мають велике значення не лише для Одеси, не тільки для України, а й для всієї нашої Церкви». 

Проте вже через півроку, в грудні 2007 року, Архієрейський Собор УПЦ (МП) засудив суспільно-політичну діяльність Валерія Каурова, вперше застосувавши до неї визначення "політичне православ'я",- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на портал Релігія в Україні.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: