ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 9 червня 2014 р.

09.06.2014р. Б. / Військові отримали перші розвантажувальні жилети від католиків

Військові отримали перші розвантажувальні жилети від католиків
Військові з №2197 частини Білгород-Дністровського прикордонного загону Південного регіонального управління державної прикордонної служби України вже отримали перші 150 розвантажувальних жилетів. Друга партія зараз знаходиться в процесі пошиття та незабаром буде надіслана військовим.
 
Нагадаємо, католики збирають гроші на розвантажувальні тактичні жилети для військових, що служать в Білгород-Дністровському, на самому кордоні з Придністров’ям. До акції долучилися близько 20 парафій з різних регіонів України. Окрім того, здійснювалися також численні електронні перекази на вказані рахунки.
Військові отримали перші розвантажувальні жилети від католиків
Вже вдалося зібрати 54695 гривень. Всього необхідно зібрати 75000 гривень. Кравчині, які шиють розгрузки, погодилися пошити їх дешевше, ніж було заплановано. На залишок коштів, в залежності від того, яким він буде, планується придбати каски або декілька бронежилетів, оскільки бійців, які знаходяться в цій частині, направляють на Схід.
Військові отримали перші розвантажувальні жилети від католиків

Пожертви можна надсилати на рахунки:
ПриватБанк — 5457 0824 5088 2183 на ім’я Логвіненко Мар'яна.
Аваль — 4149 5016 7951 5826 на ім’я Олександр Лаврентьєв.

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: