ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 30 квітня 2014 р.

30.04.2014р. Б. / Голандські фармацевти виступають проти евтаназії

Голландські лікарі, що проводять евтаназію зустрічаються з труднощами при покупці необхідних для цього фармакологічних засобів. Фармацевти відмовляються продавати засоби, що використовуються для евтаназії, посилаючись на власне сумління. Ці дані прозвучали в голландській телепрограмі Altijd Wat Monitor, яка була присвячена цій проблемі.

Понад половину лікарів у клініці евтаназії, що вводить в оману своєю назвою «Vita», визнає, що фармацевти часто відмовляються їм продавати засоби, необхідні для виконання евтаназії. Найчастіше при цьому покликаються на власні релігійні погляди, навіть в контроверсійних випадках, таких як незгода з правом на вбивство людей з деменцією або психічними захворюваннями. Одна з лівих партій GroenLinks звернулась до уряду з пропозицією вжити заходів для заборони покликатися фармацевтам на власне сумління. Проте, це право відстоюють товариства голландських фармацевтів, пригадуючи, що аптека це магазин ліків, а не засобів для смерті.

За матеріалами pl.radiovaticana.va

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: