ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 5 квітня 2014 р.

05.04.2014р. Б. / 25 тисяч посилок, надісланих в Україну, – результат польської акції «Родина – родині»

25 тисяч посилок, надісланих в Україну – результат польської акції «Родина – родині»У рамках спільної акції «Родина – родині» польської організації «Карітас» та Пошти Польщі в Україну безкоштовно надіслано 25 тисяч посилок. Акція тривала протягом березня, а найбільша кількість посилок – майже 8 тисяч – була надіслана останнього дня місяця, тобто 31 березня. Акції відбувалась за співпраці відділу «Карітас-Спес» у Львові, який подбав про адреси потребуючих – віруючих і невіруючих, без різниці на віросповідання чи приналежність до певної Церкви.

Протягом березня посилки з конкретною матеріальною допомогою, як от одягом чи харчовими продуктами, з написом: «Для України», вагою до 20 кг, безкоштовно посилались в Україну.

Короткі описи потребуючих родин, надіслані львівським «Карітас-Спес», насамперед потрапляли до польського відділу «Карітас», а звідти – до дієцезальних «Карітас». З огляду на захист особових даних посилки були відправлені не на безпосередні адреси українських родин, а на окремий ідентифікаційний номер, завдяки якому пакунок потрапляв для адресата. Звичайно, про це подбали парохи, на терені яких мешкала потребуюча родина, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.

Джерело:  КІРІОС

Немає коментарів: