ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 16 квітня 2014 р.

16.04.2014р. Б. / ООН: в Україні не переслідують росіян

Майдан
Рада з прав людини ООН оприлюднила у вівторок, 15 квітня 2014 р., рапорт, із якого випливає, що російське населення на східній Україні не було ціллю атак; ця меншина фальшиво звинуватила українців у переслідуваннях, аби виправдати інтервенцію Росії, — сказано в рапорті.
 
«Хоча сталося кілька нападів на етнічних росіян, однак вони не були систематичними ані повсюдними», — пишуть автори рапорту, який, зокрема, є підсумуванням двох подорожей в Україну заступника Генерального секретаря ООН з питань прав людини Івана Сімоновіча. 

Повідомлення про напади на російське населення з боку українських екстремістів були сильно перебільшені і разом із плітками про нібито-наближення атак націоналістів на росіян-мешканців Криму «мали створити клімат страху та загрози, який посприяв би підтримці населенням приєднання Криму до Росії», — сказано в рапорті. 

Згідно з визначеннями Ради з прав людини, в Україні під час протестів загинула 121 людина, а в Кримі перед референдумом дійшло до затримання й навіть тортур активістів та журналістів, які були проти цього голосування. 

Рапорт також стверджує, що корупція і брак незалежного правосуддя належать до причин, через які в листопаді 2013 р. в Україні вибухнули суспільні протести.
 
За матеріалами: wiara.pl 

Джерело:   КРЕДО    

Немає коментарів: