ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 2 квітня 2014 р.

02.04.2014р. Б. / Переважна більшість росіян уяви не має, хто такі бандерівці, яких вони так бояться

"Найкраще про це знають лише перестарілі прихильники Зюганова"

60% громадян Росії точно не знають про те, хто такі бандерівці, про яких постійно говорять у випусках новин з України і лякають ними з екранів телевізорів. Про це свідчать опубліковані 31 березня результати соцопитування Всеросійського центру вивчення громадської думки.

Більшість росіян (88%) чули про бандерівців, а 40% респондентів добре собі уявляють, хто вони такі. При цьому, чим старше респонденти, тим більшу поінформованість вони виявляють у цьому питанні: так, 59% літніх респондентів добре знають про те, хто такі бандерівці, тоді як серед молоді цим знанням володіють тільки 17%. Також краще обізнані про це москвичі і жителі Петербурга (52%) і прихильники КПРФ (64%).

Серед громадян Росії, які знають про діяльність бандерівців, більшість вважають їх напівфашистським рухом (91%), що становить реальну небезпеку для російськомовного населення України (82%). Крім того, 76% респондентів, які знають про діяльність бандерівців, вважають їх ставлениками західних політиків, а 12% упевнені, що вони не пов'язані із західними політиками.


Джерело:  Експрес онлайн

Немає коментарів: