ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 10 квітня 2014 р.

10.04.2014р. Б. / Оголошено час і місце акції «Під Богом одним всі ходимо»

13 квітня одесити пройдуть вулицями міста маршем «Під Богом одним всі ходимо». Розпочнеться акція о 13.30 біля церкви Апостола Павла (Новосельського, 68), відомої одеситам як «кірха». Одесити пройдуть маршем через кілька християнських храмів і синагогу, зупиняючись біля них. На «зупинках» виходитимуть служителі конфесій проголошувати коротке звернення і підносити молитви до Бога на різних мовах за мир і процвітання України та Одеси.

Колону очолить прапор України. За ним буде слідувати прапор міста Одеси. Слідом - організатори понесуть прапори народів, що представляють багатонаціональне населення Одеси. Під час походу буде використовуватися одеська символіка - символіка міста, яке дороге нам, яке ми любимо, яким ми дорожимо. Місто, яке всі ми називаємо своїм домом. Інших релігійних, партійних, державних та інші символи під час акції використовуватися не будуть. Схвалюється, якщо учасники одягнуться в національні костюми своїх народів.

Наступний тиждень після маршу - це тиждень пасхального святкування відповідно з християнською традицією і юдейською традицією. Знаменно, що цього року святкування Великодня відповідно з юліанським і григоріанським календарем збіглися, що робить символізм маршу ще більш красномовним.

Великдень - це свято виходу, свято звільнення, свято торжества життя над смертю. Учасники маршу символізуватимуть перехід до нового життя - життя, вільного від війни, конфліктів і протиріч, відкритого назустріч миру і згоді.

Марш «Під Богом одним всі ходимо » проводиться з ініціативи міжцерковної групи «Примирення » та Духовної ради християн Одеси та Одеської області.

Маршрут проходження: Новосельського, 68 (кірха) - Дворянська - Пастера, 62 (Євангельська пресвітеріанська Церква) - поворот по Преображенської - Дерибасівська -Катерининська, 33 (Римо - Католицька Церква) - Успенська - Осипова, 21 (синагога) - Мала Арнаутська - Гімназична, 22/24 (Церква УГКЦ)

Джерела: http://primirenie.in.ua

Воїни Христа Царя

Немає коментарів: