ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 28 квітня 2014 р.

28.04.2014р. Б. / Бог на стороні жертви а не агресора,- Патріарх Філарет (+video)

Бог на стороні жертви а не агресораАби не виникало таких ситуацій, в якій зараз опинилася Україна, треба дотримуватись заповідей Божих. Тобто треба жити в мирі і любові. Про це сказав патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

"Бог такими випробуваннями перевіряє нас. Всякі страждання єднають людей. Вже бачимо, що після останніх подій в Криму і на Сході патріотизм українців дуже виріс", - вважає Філарет.

Бог подає Україні єдність, але передає її через випробування і страждання. Внаслідок останніх тривожних подій український народ об’єднується. Таку думку висловив Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

"Нам говорить так званий старший брат, що немає українського народу, а є "єдиний народ руський". Але це неправда. Бог з правдою, тому він приведе нас до перемоги", - сказав Філарет.

Він також нагадав події 2 Світової війни, коли Бог став на сторону безбожного Радянського союзу, аби дати відсіч агресору Гітлеру. (..?!)

Християнський портал КІРІОС, за матеріалами 24 каналу.



Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: