ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 27 травня 2013 р.

27.05.2013р. Б. / Французи продовжують захищати нормальну сім’ю



Французи продовжують захищати нормальну сім’ю

Під "захистом" 4500 поліцейських понад мільйон противників гомосексуальних «шлюбів» провели вчора, 26 травня, демонстрацію. Це акція в руслі протестів проти закону, що дозволяє одностатевим парам усиновлювати дітей.
 
Посилаючись на святкований у неділю День матері, учасники демонстрації йшли Парижем, маючи серед транспарантів, зокрема, такий: «Останній День матері перед ліквідацією». Тисячі людей вирушили з трьох місць Парижа, аби зустрітися в центрі, на площі Інвалідів. 

Закон був проголошений 18 травня по чотирьох місяцях затятих баталій у парламенті. Найближчої середи в Монпельє відбудеться перший у Франції офіційний «шлюб» одностатевої чоловічої пари. «За» ухвалення законопроекту проголосували 331 депутат, «проти» – 225 членів Народного союзу. 

На кількох автобусах, якими до Парижа прибули групи учасників від католицьких парафій, було вміщено таблички «Маніфестація для всіх». Це посилання на одне з виборчих гасел нинішнього президента Франції, соціаліста Франсуа Олланда «Шлюб для всіх». Французький міністра внутрішніх справ Манюель Вальс не радив батькам брати з собою дітей на демонстрацію. Організатори ж звинувачують уряд у провокуванні «панічних» настроїв довкола акції заради «залякування» і «демобілізування» її потенційних учасників. 

Згідно з опитуванням, результати якого було оприлюднено у день демонстрації, 72% французів вважають, що пора припинити демонстрації проти закону, який уже ухвалений. Спершу протести були підтримувані більшістю французів, хоч вони й мали різні погляди щодо визнання за одностатевими парами права на усиновлення; але після ухвалення законопроекту став наростати рух протесту, в якому активно беруть участь представники французьких «правих» і різні католицькі рухи. 

Разом з тим офіційні французькі ЗМІ фактично ігнорують ці події, а мітингувальники називають це "ліберальним тоталітаризмом". Зокрема, головне агентство країни France Press повідомляє про гран-прі Монако та успіх гей-параду в Києві, але не публікує жодного слова стосовно паризьких подій. 

Міністр внутрішніх справ Франції Манюель Вальс заявив, що на цю маніфестацію вийшло "менше людей, ніж на попередні акції". (Офіційний підрахунок учасників – 200 тис. осіб; так само і щодо березневої акції протесту подавалося, що на неї прийшли 300 тисяч, тоді як організатори подавали цифру в 1,4 млн. учасників.) Така реакція влади на громадянські виступи викликає гнівну реакцію населення: раз у раз спалахують бійки. Свій гнів на уряд парижани найчастіше виливають на представників секс-меншин.  

ПІДАРАСІВ НА ПАЛІ!!!

За матеріалами: wiara.plРІСУ

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: