ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 9 травня 2013 р.

09.05.2013р. Б. / Україна – на третьому місці по корупції в Європі


хабарУкраїна посіла третє місце в Європі за рівнем корупції у бізнесі. Її обігнали тільки Словенія з Хорватією. 85% українських менеджерів визнають, що без хабара в країні не обійтися.
 
Перше місце в рейтингу посіла Словенія – 96% менеджерів у країні вважають підкуп буденною справою. На другому місці серед європейських країн опинилася Хорватія (90%). Не набагато краща ситуація у Словаччині, Греції, Сербії та Росії. Понад 80% респондентів вказують на поширену в їхніх країнах корупцію. Відповідні дані містяться в дослідженні консалтингової компанії Ernst & Young. 

Найменш поширена корупція у Швейцарії. Тут лише 10% менеджерів зазначили, що хабарництво присутнє у їхньому економічному житті. Крім того, про корупцію говорять лише 12% бізнесменів Фінляндії та Швеції і 17% норвезьких підприємців. Німеччина з 30% опинилася на середньостатистичних позиціях за рівнем корумпованості в європейській економіці. 


За матеріалами: rbc.ua / ЗІК

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: