ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 11 травня 2013 р.

11.05.2013р. Б. / 89,4% громадян Хорватії за внесення в Конституцію визначення сім’ї як союзу чоловіка і жінки


Відповідно до соціологічного дослідження агентства соціологічних та маркетингових  досліджень Hendal, 89,4 % громадян Республіки Хорватія підтримують ініціативу громадської ініціативи «U ime obitelji» про внесення визначення сім’ї як життєвого союзу одного чоловіка і однієї жінки в Конституцію Республіки Хорватія.
 
Ініціативу створили політично активні католики Хорватії, які стурбовані спробами ліберальної влади законодавчо підірвати інституцію традиційної сім’ї через запровадження різних альтернативних «сімей» – гомо-«сімей», полігамії, поліандрії  і тому подібного.
 
 
Дотепер цю ініціативу підтримала Католицька Церква в Хорватії та протестантські деномінації цієї країни, а також частина консервативних партій та декілька визначних бізнесменів.

За матеріалами хорватських ЗМІ

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів: