ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 21 травня 2013 р.

21.05.2013р. Б. / Тернопільська міськрада планує позбавити міліцію фінансування

Тернопільска міська рада може внести зміни до місцевого бюджету і спрямувати кошти на міліцію для потреб освітніх закладів. Про це 20 травня йшлося на позачерговій сесії, повідомляє прес-служба міськради.
 
«На пленарному засіданні планували розглянути питання «Про інформацію начальника Тернопільського міського відділу УМВСУ в Тернопільській області і прокурора міста Тернополя про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території міста Тернополя, дії правоохоронних органів 9 травня». На сесію офіційним листом були запрошені керівники міської міліції та прокуратури. Однак вони на сесію не з’явилися», йдеться у повідомленні.

Міська рада вирішила звернутися до генпрокурора та міністра внутрішніх справ щодо забезпечення участі в роботі чергової сесії, яка відбудеться 6 червня цього року, прокурора міста «Сідорова В.М та начальника управління МВ УМВСУ України в Тернопільській області Хілюка О.Б. та надання ними інформації про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території міста Тернополя, дії правоохоронних органів 9 травня» у Старому Парку Тернополя.

Також депутати доручили постійній комісії міськради з питань контролю за використанням комунального майна переглянути безоплатне користування майном комунальної власності органами міліції, прокуратури та суду.

Крім того, на позачерговій сесії пропонувалося виключити начальника міліції зі складу виконавчого комітету міськради і внести зміни до бюджету – кошти, спрямовані на міліцію, перенаправити на потреби освітніх закладів.

Міськрада вирішила підготувати звернення до народних депутатів щодо вирішення на законодавчому рівні питання заборони радянської символіки під час масових заходів та підготувати звернення до Верховної Ради України про створення тимчасової слідчої комісії щодо дій правоохоронних органів 9 травня 2013 року у Старому Парку Тернополя.

Чергова сесія, на якій все-таки мали б прозвітувати перед громадою міста керівники міської міліції та прокуратури, відбудеться 6 червня.

Як повідомлялось, 9 травня у Тернополі в Парку Слави сталася сутичка між представниками «Свободи» і правоохоронцями, які супроводжували комуністів та їхніх прихильників - учасників акції «Парад переможців».

Проти народного депутата від ВО «Свобода» та кількох свободівців  прокуратура Тернопільської області розпочала кримінальне провадження.

Напередодні Дня перемоги міськрада Тернополя прийняла рішення про заборону використання тоталітарної символіки на території міста. Його оскаржила прокуратура, а суд призупинив дію рішення міськради, проте 9 травня на ранковому засіданні Тернопільської міської ради депутати знову проголосували за заборону червоних прапорів.
 
 
 
Джерело:    Тиждень.ua

1 коментар:

Unknown сказав...

...на позачерговій сесії пропонувалося виключити начальника міліції зі складу виконавчого комітету міськради і внести зміни до бюджету – кошти, спрямовані на міліцію, перенаправити на потреби освітніх закладів...

Як каже прислів'я: "Краще пізно, як ніколи!", бо це треба було зробити, ще 22 роки тому, оскільки та установа (МВД)ніколи "право" не захищала, а тільки "ліво", бо й до нині завдячує їм своїм створенням як карального органу "савєцкой власті", тож та їх поведінка, 9 травня, в День Жалоби і Зміни Окупації, цілком передбачувана і не викликає навіть подиву...

р.Б. Леонід.