ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 3 травня 2013 р.

03.05.2013р. Б. / Лише чверть українців вважають священиків моральними і духовними


священики
 
Моральним авторитетом Церкву визнають лише 65% віруючих, а 52% українців вважають, що моральний рівень священиків не відрізняється від звичайних людей.
 
52% громадян вважають, що священнослужителі за моральністю є «такими самими як більшість із нас». Про це свідчать дані дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова. 

У тому, що “більшість священнослужителів - глибоко моральні і духовні особи” впевнені лише 25% опитаних. В той же час 17% переконані, що “більшість священнослужителів думають насамперед про гроші, а не про духовне” (від 12% жителів Заходу України до 21%- Сходу).

У Центрі Разумкова зазначають, що у громадській думці незначно, але переважає впевненість, що церкви в Україні є скоріше на боці «сильних і багатих», ніж «бідних і знедолених». Церкву як моральний авторитет визнають серед віруючих - 65% (проти 70% у 2010 році), серед невіруючих - 5% (проти 9%). 

Опитування було проведено 28 лютого - 6 березня, У ньому взяли участь 2010 респондентів у всіх регіонах України. Теоретична похибка вибірки - 2,3%. 

За матеріалами: УНІАН-Релігії 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: