ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 13 травня 2013 р.

13.05.2013р. Б. / Вулицями Рима пройшов Марш за життя


Марш за життя у Римі

У Римі відбувся Третій всенародний Марш за життя. За інформацією італійських ЗМІ, у ньому взяло участь близько 40 тисяч учасників.
 
Разом із кількадесятьма тисячами італійців у марші взяли участь делегації з різних країн світу, зокрема Мальти, Нідерландів, Франції, Німеччини, Португалії, США і Польщі.

Марш розпочався біля Колізею, а завершився в околицях Замку Святого Ангела. Під час походу майже шестикілометровою трасою учасники молилися і вигукували гасла: «Стоп тихому вбивству», «Ми проти абортів, розлучень та евтаназії», «Аборт – це вбивство дітей», «Життя – це дар, а не пирвілей», «Аборт – це агресія».

Група з Польщі, що представляла Польську федерацію охорони життя і Католицьке товариство «Civitas Christiana», несла також стометровий пояс із текстом документа «Donum Vitae», що стосувався теми поваги до народжуваного життя людини і гідності його передавання.

Gość Niedzielny

Переклад: Ольга Литвин, СREDO 

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: