ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 3 квітня 2012 р.

03.04.2012р. Б. / «Немає жодних причин, які б виправдовували аборт, тому що це – вбивство», - єпископи Аргентини


Аргентинський Верховний суд одноголосно ухвалив, що за аборт в результаті зґвалтування не будуть карати. З цього приводу Голова Конференції Єпископату Агрентини Архиєпископ Хосе Марія Aранцедо зустрівся наступного дня після оголошення рішення суду з його головою Рікардо Лоренцетті.
 
Єрарх висловив стурбованість Церкви цим рішенням, адже тепер зробити аборт буде простіше. Це значно ускладнить захист життя. Аборт можна буде виправдати тільки заявою жінки, яку зґвалтували, тобто необов’язково встановлювати, хто був ґвалтівником, який залишиться непокараним, – сказав Архиєпископ. Він додав, що для Церкви аборт ніколи не є добрим рішенням і немає жодних причин, які б його виправдовували, тому що це – вбивство. Він також зазначив, що рішення суду полегшує здійснення аборту, незалежно від того, який це місяць вагітності (до п'ятого включно).


За матеріалами: Radio Watykańskie

Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів: