ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 13 квітня 2012 р.

13.04.2012р. Б. / Великодні Богослужіння на Першому Національному телеканалі (пряма трансляція)



Перший Національний телеканал вітає всіх вірян та духовенство України зі світлим Воскресінням Христовим!
14 та 15 квітня 2012 року на Першому Національному – особлива подія: прямі трансляції знаменних Великодніх богослужінь з кафедральних соборів України, які триватимуть усю ніч.
Розпочнуться вони у суботу, 14 квітня, о 23.40 (23.47) – 24.00 Хресними ходами, а відкриє Воскресну Утреню Києво-Печерська лавра (УПЦ МП) близько опівночі. З 01.50 до 03.30 – трансляція з храму Василя Великого (УГКЦ). З 03.30 – зі Свято-Андріївського собору (УАПЦ). З 03.40 до 05.25 – зі Свято-Володимирського собору (УПЦ КП).
Ясного недільного великоднього ранку, з 5.30 до 6.00 на Першому Національному, вперше – Україну привітають Предстоятелі всіх Українських Церков та очільники держави.
Повтор Великодніх Богослужінь з благословенням Глав Церков відбудеться у неділю, 15 квітня:
8.00 – Києво-Печерська лавра;
10.00 – храм Василя Великого;
12.00 – Свято-Володимирський собор.
Як і багато років поспіль, дійство пояснює головний редактор Першого Національного телеканалу Христина Стебельська з богословами України.
Просимо повідомити вірян про телетрансляції Великодніх Богослужінь та привітання Предстоятелів Українських Церков й перших осіб держави на Вашому сайті, у храмах, оголосити про це на службах.
Нехай свято Воскресіння Господнього входить в серця сімей та родин України! Запрошуємо родини до спільної молитви під час Навечіря Воскресіння Христового!
________________________________________________
З повагою
Головна редакція Першого Національного
National Television Company of Ukraine 42 Melnikova str. Kyiv 04119 Ukraine http://www.1tv.com.ua/

Немає коментарів: