ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 27 квітня 2012 р.

27.04.2012р. Б. / Вибухи у Дніпропетровську. Збанкрутіла влада вдалась до тероризму



Координатор громадянської організації ГРАД, відомий у Дніпропетровську політик Андрій Денисенко прокоментував Дніпрограду жахливу трагедію, жертвами якої стали кілька десятків мешканців Дніпропетровська 27 квітня.

"Це дуже схоже на продовження низки терактів, які сталися у Дніпропетровську, Харкові та Запоріжжі восени минулого року. Синхронізація вибухів з масовими акціями опозиції (у Дніпропетровську сьогодні відбулося одразу дві масштабні акції - ред.) свідчить, що за ними можуть стояти або російські спецслужби, зацікавлені у дестабілізації ситуації в Україні, або влада, якій вигідно залякати суспільство," - висловив свою думку політик.

Нагадаємо, в Дніпропетровську вздовж центрального проспекту починаючи з 11:46 лунають вибухи. Саморобні вибухові пристрої, закладені на трамвайних зупинках, забрали життя кількох мешканців міст. Поранені десятки громадян.

Від 11.50 у Дніпропетровську пролунало вже 10 вибухів. Є дані про те, що один з вибухів стався на Лівому березі.

Щонайменше дев'ятеро людей серйозно поранені, у місті починається паніка. Вона посилюється тим, що практично не працює мобільний зв'язок. Можливо базові станції в цьому районі перевантажені через високу кількість дзвінків. Люди телефонують своїм рідним і друзям, щоб з'ясувати чи в порядку вони.

У зв'язку з серією терактів, які з інтервалом в 20 хвилин прогриміли в центрі Дніпропетровська, міліція припустила, що вибухи в місті можуть продовжуватися. У зв'язку з цим на всіх станціях метрополітену - патрулі "Беркута", які просять пасажирів не спускатися в підземку і користуватися наземним транспортом. Десятки патрулів міліції перевіряють усі підозрілі предмети, урни, баки. Людей просять бути пильними і повідомляти про підозрілі предмети, пише pauluskp

Першу медичну допомогу постраждалим надавали свідки вибухів і випадкові перехож, пише Цензор.НЕТ

Міліція, що приїхала на місце події , зайнялася журналістами, вказуючи їм місце для роботи.
На відео видно, як співробітник МНС діловито оглядає територію близько епіцентру вибуху, а випадкові перехожі намагаються заспокоїти поранену в ногу жінку. Міліція в цей час займається журналістами - вказуючи їм куди можна йти, а куди ні.

14.25. Кілька хвилин тому в центрі Дніпропетровська з'явилися три БТР із співробітниками Беркут. Ще дві бронемашини рухаються в центр із спальних районів міста. На бронемашинах сидять озброєні міліціонери з автоматами.


Пізніше стало відомо, що біля торгового центру "Караван" (це лівий берег) йде перестрілка. До лікарні (це в 500 метрах звідти) вже стали надходити перші поранені.

Влада ж переймається в першу чергу безпекою учасників і гостей Євро-2012.  Чиновники заявляють, що безпека їм буде гарантована.

"Ми вживаємо всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки гостей і учасників Євро", - сказав керівник міжвідомчого координаційного штабу з безпеки та правопорядку під час проведення Євро-2012 при президенті Олександр Бірсан, повідомляє УП

В п'ятницю вдень у Києві проходять планові антитерористичні навчання, в яких беруть участь представники різних силових структур України.

Матчі групових етапів Євро-2012 пройдуть у червні в чотирьох містах України - Києві, Донецьку, Харкові та Львові.

Дніпропетровськ був одним з міст-кандидатів на проведення матчів групового турніру.






Джерела:  КОРЕСПОНДЕНТ-net 
INTERFAX-УКРАЇНА


Що не повинно статися після вибухів у Дніпропетровську. 
1. Обмеження громадянських прав і свобод. 
2. Масових обшуків, арештів, допитів активістів політичних партій та націоналістичних організацій. 
3. Притягнення до відповідальності невинних... 

Що має бути. 
1. Негайне відсторонення від займаних посад Міністра оборони та голови СБУ. 
2. Ретельна перевірка путінського сценарію вибухів, постійний громадський контроль над слідством. 
3. Запитати Януковича навіщо йому це потрібно і нагадати йому, що Україна не Росія...  

Юрій Сиротюк

масонська мордокнижка 

Немає коментарів: