ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 21 квітня 2012 р.

21.04.2012р. Б. / Міністерство освіти України вводить вивчення окультизму в обов’язкову шкільну програму


Як повідомляє інтернет-видання «Сегодня»,  "українське" міністерство освіти планує запровадження нової програми з зарубіжної літератури для учнів 5 – 9х класів. На школярів чекає вивчення Дж. Р.Р. Роулінґ та Пабла Коелья.
 
Так учні 6 класу будуть зобов’язані вивчати сповнений окультизму твір Дж. Р.Р. Роулінґ «Гаррі Поттер» замість Кіплінґового «Мауґлі». Учні 8 класу будуть вивчати твір класика Нью-Ейджу Р. Баха «Чайка», а учні 9 класу замість «Божественної комедії» Данте вивчатимуть твір «пророка» Нью-Ейджу П. Коельйо «Алхімік» - твір виразно антикатолицького спрямування.

Для кращого ознайомлення з темою рекомендуємо:

Папська Рада з культури - Папська Рада з міжрелігійного діалогу: «Християнські роздуми про “Нью-Ейдж”»
НЬЮ-ЕЙДЖ: НОВИЙ ПОРЯДОК, НОВЕ ЛЮДСТВО, НОВА ВІРА
ПАБЛО КОЕЛЬО
ГАРРІ ПОТТЕР: ЯКЩО ПРИГЛЯНУТИСЯ УВАЖНІШЕ...
10 АРГУМЕНТІВ ПРОТИ ГАРРІ ПОТТЕРА
ГАРРІ ПОТТЕР - ДОРОГА ДО ОКУЛЬТИЗМУ


Джерело:  Воїни Христа Царя


Мабуть, я нікому не відкрию "Америку", якщо згадаю тут горезвісний, єдиний у цілій Європі, інститут окультних наук, який давно вже існує в Україні і, чи не від нього, часом, ці "вуха ростуть"? Оскільки, як говорить приказка: "Нема диму без вогню!", то можливо, що і я негідний, не помилився щодо визначення джерела цього зла, яке вже напастує і зводить душі наших дітей і юнацтво..? Воно, щоправда, й не дивно за такого керівництва Міністерства Освіти, яким є сатаніст Дмитро Табачник, але чи знайдуть собі, бодай якесь, виправдання на Страшному Суді інші клерки, причетні до впровадження обов'язкового вивчення школярами тієї гидоти? СХАМЕНІТЬСЯ НЕДОЛЮДИ! БУДЬТЕ ЛЮДИ!

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід. 

Немає коментарів: