ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 29 березня 2012 р.

29.03.2012р. Б. / ЗВІТ ГОЛОВНОГО ВИКОНРОБА ТАРАСА ПОМАЙДИ ПРО СТАН ЗБОРУ ПОЖЕРТВ НА БУДІВНИЦТВО ХРАМУ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЬОГО, м. Кам'янське

Слава Ісусу Христу!

Будівництво нашого храму Преображення Господнього триває, як триває й збір пожертв на нього...

З цілого світу, за милістю Божою, надходять кошти з пожертв для того, щоб ми мали змогу продовжити будівництво храму.
ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖЕРТВОДАВЦІВ

25 березня нинішнього року ми з братом Богданом збирали пожертви у смт. Немирів Яворівського району Львівської області. Це чудове стародавнє село з побожними, доброчесними і щедрими селянами, які щиро відгукнулися на наше прохання про фінансову і молитовну допомогу. Нас дуже тішила думка, що жертводавці Немирова раділи з того, що Слово Боже шириться по всій Україні, а зокрема у нас на Сході, на берегах, славетного колись, Дніпра. Що й у нашому, сплюндрованому російсько-комуністичним лихоліттям, місті Кам'янському (сучасна окупаційна назва Дніпродзержинськ) будується на славу Божу, греко-католицька церква. Ми щиро вдячні всім, хто не залишився байдужим до наших прохань, парафії та її дочасних і вічних потреб.

Ми всією громадою з подякою молимося Богові нашому, Ісусу Христу і Пресвятій Богородиці, за всіх людей доброї волі, щоб ніколи не збідніла рука тих, хто дає пожертви на будівництво храму, щоби в ньому навіки прославлялося преславне Ім'я у Тройці Єдиного Бога, Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Немає коментарів: