ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 20 березня 2012 р.

20.03.2012р. Б. / На Євро-2012 вболівальникам заборонили Святе Письмо і хрести


Керівництво Євро-2012 в Польщі розлютило фанатів-католиків, заборонивши хрести. Незадоволені консервативні депутати кажуть, що недавно опубліковані Польською футбольною асоціацією інструкції зі списком предметів, які фанати можуть брати з собою на стадіон, включають «антикатолицьку» заборону на Святе Письмо та хрести.
 
«Я категорично протестую і вимагаю прийняття якнайшвидших заходів щодо зміни цих правил », - сказала депутат Ганна Собескі в листі до міністра спорту Джоанни Мухи.
 
Протестуючі стверджують, що новий список заборонених предметів перейшов межу, вказуючи Святе Письмо в категорії «Матеріали, які містять елементи расизму, ксенофобії, політики, релігії і пропаганди».
 
Інші пункти включають заборону на заглушливі дудки, які створювали сильний шум на попередніх великих турнірах, повідомляє Romanian Times.


За матеріалами baznica.info

Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів: