ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

середу, 14 березня 2012 р.

14.03.2012р. Б. / Заборонити аборти на законодавчому рівні вимагають від України єпископи УГКЦ та РКЦ



 

«Вимагаємо від Української держави на законодавчому рівні підтвердити право ще ненародженої, але вже зачатої людини на життя, заборонивши аборти», - про це йдеться в офіційному зверненні Синоду Української Греко-Католицької Церкви та Конференції Римо-Католицької Церкви в Україні.
 
На переконання католицьких єпископів, суспільство боляче відчуває на собі згубні наслідки абортів. За різними дослідженнями, мільйон подружніх пар в Україні є неплідними, з них 868 тисяч – через неплідність жінки. Причиною жіночої неплідності у 80 % випадків є аборт.
«Ми, єпископи УГКЦ і РКЦ в Україні, переконані, що слід виправляти цю загрозливу ситуацію, яка через аборти склалася в нашій державі», - зазначається у зверненні. 

Єпископи, посилаючись на наукові дослідження, наголошують, що життя людини починається з моменту зачаття, тобто злиття статевих клітин її батьків. Відтоді і надалі на кожному етапі внутрішньоутробного розвитку ця неповторна людська істота вже має в зачатковій формі всі властивості людської особи. Саме тому не існує принципової різниці між убивством ще не народженої та вже народженої людини. 

Також у зверненні нагадується, що за результатами ультразвукових досліджень та внутрішньоутробних оптичних зйомок дитина, яку вбивають в утробі матері, зазнає таких самих страждань, як і вже народжена людина, яку тортурами доводять до смерті. 

«Нагадуємо, що перед християнською спільнотою лежить велика моральна відповідальність за тих, хто вважає аборт способом виходу зі скрутного становища – треба невтомно роз’яснювати християнську позицію щодо цього гріховного і ганебного вчинку, а зламаним відчаєм простягати руку допомоги. Перестерігаємо, що відповідальними за скоєння гріха аборту є не лише матір, а й батько дитини, лікарі, фармацевти, особи, котрі спричинилися до легалізації абортів та уможливили використання абортивних засобів», - зазначається у зверненні. 


Джерело:  КРЕДО

Немає коментарів: