ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 6 березня 2012 р.

06.03.2012р. Б. / Глава російських пятидесятників Сєргєй Ряховскій порівняв Путіна з царем Соломоном


Глава Російського об'єднаного союзу християн віри євангельської (п'ятидесятників) "єпископ" Сєргєй Ряховскій порівняв вибори президента Росії і царя Соломона.
 
"Так само, як колись біблійний цар Соломон, Ви обрані правителем численного народу, і я молитовно бажаю, щоб Господь дарував Вам, як і Соломону,"серце розумне, щоб судити народ і розрізняти, що добро і що зло", – йдеться в привітанні єпископа новообраному президентові Володимиру Путіну.
 
Як заявив Ряховскій, переважна більшість євангельських християн Росії сприйняла обрання Путіна на пост глави держави "як добрий знак, що політика вибудовування міжрелігійного, міжконфесійного миру в нашій країні буде успішно продовжена".
 
"У Вашому служінні і на посту президента, і на посту прем'єр-міністра Ви завжди бачили в російських протестантах вірних служителів Божих в Росії, які сповідують щиру віру і демонструють своїм життям святість і біблійну чистоту. Ми суворо дотримуємося Слова Божого, в якому говориться: "Бога бійтеся, царя шануйте", – наголошується в документі.


За матеріалами: portal-credo.ru

Джерело:  Мандрівники Христа Царя

Немає коментарів: