ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 19 листопада 2018 р.

19.11.2018р. Б. / У Києві відбулася підсумкова прес-конференція гуманітарної ініціативи Папи Франциска «Папа для України»

У Києві відбулась прес-конференція на тему: «Підсумки гуманітарної Ініціативи Папи Франциска «Папа для України»: яку допомогу отримали постраждалі внаслідок бойових дій».

У ній взяли участь: Його Еміненція кардинал Пітер Кодво Аппіах Тарксон, Префект Дикастерії зі Сприяння Цілісному Людському розвитку Святого Престолу з Ватикану, Монсеньйор Сеґундо Техадо Муньоза, Підсекретар Дикастерії зі Сприяння Цілісному Людському розвитку Святого Престолу,  архієпископ Клаудіо Гуджеротті, Апостольський Нунцій в Україні, єпископ-помічник Харківсько-Запорізької дієцезії Ян Собіло, голова технічного комітету Акції у 2016-2017 рокає та  єпископ-помічник Львівської архідієцезії Едуард Кава, голова технічного секретаріату Акції у 2017-2018 роках.

На заклик Папи Франциска, в квітні 2016 року зібрано майже 16 мільйонів євро, з яких в католицьких парафіях Європи було зібрано 11 мільйонів євро, і 5 мільйонів Понтифік виділив з власного фонду. За два роки Папською допомогою було охоплено близько 900 тисяч постраждалих внаслідок бойових дій осіб (прямих і непрямих бенефіціарів).Допомога надавалась по всій зоні ведення бойових дій та прилеглих територіях, а також в регіонах з найбільшим скупченням внутрішньо переміщених осіб – Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Київська області та місто Київ.В першу чергу, допомога була призначена для людей похилого віку, важкохворих, одиноких матерів та потребуючих сімей, які переживають скруту, постраждалих дітей, людей з інвалідністю.

Джерело: КМЦ

Немає коментарів: