ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 15 листопада 2018 р.

15.11.2018р. Б. / В Академії св. Василія відбувся конкурс декламації на честь Лесі Українки

Вдруге цього року Центр студій спадщини Патріярха Йосифа Сліпого, що діє при Релігійному Товаристві українців католиків «Свята Софія» США (ТССА) зорганізував конкурс декламації в Академії св. Василія Великого у Дженкітнавн, ПА.

Цього разу він був присвячений пам’яті видатної української поетеси Лесі Українки (1871-1913) і у ньому взяли участь 5 учениць 10-12 кл.

Журі у складі Ірини Іванкович, Голови ТСС А, та заступниці директора Академії Олександри Пенкальської оцінювали учасниць за наступними критеріями: плавність декламації; чіткість вимови; інтонація; артистичність виконання; драматизм декламації; постава. У конкурсі перемогли: 1-ше місце – Анастасія Блощинська (10 кл.), 2-ге місце – Емили Соарес (11 кл.), 3-тє місце – Александра Бетмен (12 кл.).

Під час нагородження члени журі відзначили високий рівень підготовки учасниць, яких було нагороджено грамотами та призами. Головний спонсор подї – Центр студій спадщини Патріярха Йосифа Сліпого – подбав про нагороди для переможців.

Прес-служба Товариства «Свята Софія» США

Немає коментарів: