ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 28 березня 2015 р.

28.03.2015р. Б. / Більше половини росіян позитивно оцінюють роль Сталіна в історії

Половина громадян Росії (50%) хоче, «щоб уся влада у країні була зосереджена в одних руках».

Такі дані березневого опитування «Левада-центру».

Про це пише Дзеркало тижня.

Як повідомляється, відповідно до соцопитування 36% хочуть,  «щоб влада була розподілена між різними структурами, що контролюють одна одну», а 14% не змогли відповісти.

Третина громадян (34%) відповіли, що найкраща політична система «радянська, яка була до 90-х років», 29% вважають найкращою нинішню систему в Росії, 11% подобається «демократія за зразком західних країн», 8% віддають перевагу «іншому» політичному устрою, а 18% не змогли відповісти.

Крім того, за даними опитування «Левада-центру», проведеного в листопаді 2014 року, більша частина росіян (52%) позитивно оцінюють роль Сталіна в історії Росії.

Більшість громадян Росії (55%) вважають більш правильною економічну систему, яка заснована на державному плануванні та розподілі».


За матеріалами: 5 канал

Джерело:  CREDO

Немає коментарів: