ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 17 березня 2015 р.

17.03.2015р. Б. / Івано-Франківська архиєпархія відправила чергову допомогу на війну

15 березня Єпископ-Помічник Івано-Франківської архієпархії УГКЦ Преосвященний Йосафат Мощич благословив відправлення двох автомобілів допомоги для військових на війну: «…нехай Всемилостивий Господь благословить Вам дорогу і щасливе повернення, ви робите велике милосердне діло для тих, які захищають нашу Батьківщину Україну…» - наголосив Владика Йосафат.

Цього разу допомога сформована у спільній праці БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» та самою Архієпархією – фінансовий відділ. «…від Івано-Франківського Карітасу надано цілий автомобіль продуктів для польової кухні з розрахунком на 600-700 порцій, приблизно терміном на один місяць, яка кормить військових та жителів м. Маріуполь та духовну бібліотеку, яку надано від Архікатедрального і Митрополичого Собору Воскресіння м. Івано-Франківська – повідомляє о. Володимир Чорній – директор БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ», який сам супроводжує доставлення даної допомоги.

Продукти, 30 комплектів термобілизни, 11 пар взуття (берців), 11 комплектів форм на загальну суму 130 тисяч гривень передано для Івано-Франківського спецбатальйону МВС, повідомляє о. Віталій Максимів – помічник Економа Архієпархії прот. Михайла Клапківа.

«…важливо те, що допомогу доставляємо на місце для тих, які насправді її потребують і передаємо безпосередньо у руку, даруючи військовим підтримку і надію – наголосив о. Володимир Чорній у коментарі для прес-служби Архієпархії.

Немає коментарів: