ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 21 березня 2015 р.

21.03.2015р. Б. / Соборування у Полтавській Дитячій обласній лікарні з органічними ураженнями центральної нервової системи

19 березня 2015 року Божого у м. Полтаві, у капличці святого цілителя та великомученика Пантелеймона при дитячій обласній лікарні з органічним ураженням центральної нервової системи відбулося соборування Лікувальна молитва, у якій взяли активну участь діти, їхні батьки та медики даної медичної установи. Молитва, традиційно розпочалася акафістом до святого цілителя та великомученика Пантелеймона, опісля якого, медичний капелан отець Максим Кролевський, звернувся з коротким повчальним словом до усіх присутніх, у якому охарактеризував суть, значення та роль соборування.

«Ми навіть не можемо собі уявити, – зауважив священик – яку надзвичайно потужну силу має молитва, молитва, яка здатна змінити наше з вами життя на краще. Саме за посередництвом молитви, яка поєднана з вірою, надією та любовю, ми можемо змінити навіть обставини нашого життя». Священик поділився своїм досвідом та розповів про кілька прикладів того як звичайна молитва допомогла вилікуватися безнадійно хворим людям, які були приречені на смерть, а Господь врятував їхні життя. Також медичний капелан розповів про важливість Святих Таїн Сповіді та Євхаристії.

Немає коментарів: