ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 6 березня 2015 р.

06.03.2015р. Б. / Московщина. Біблійні банери. Хула чи євангелізація?

білборд
Сьогодні ми вже писали про використання зовнішньої реклами у пригадуванні грішності дошлюбного сексу. 

Продовжуємо тему реклами. Кілька співробітників російської ІТ-компанії «Яндекс» з власної ініціативи розробили концепти рекламних банерів для сервісів кампанії, використавши в матеріалах цитати із Біблії. Зображення були опубліковані в фейсбуці копірайтера компанії Олександри Стародубцевої.

Як пояснили у прес-службі «Яндекса», ніхто в компанії офіційно не обговорював і не пропонував зробити такі банери.  Представники компанії повідомили, що публікація — це жарт співробітників, а насправді такої реклами не існує. На питання про те чи є запис жартом з приводу створення православного пошуковика «Рубльов», менеджер по роботі зі ЗМІ «Яндекса» Катерина Карнаухова відповіла також цитатою з Біблії: «Шукайте та знайдете».
білборд
білборд
реклама
5
реклама

Оскільки автори цих постерів кажуть, що це лише жарт, то з'являється питання: чи припустимо жартувати із святої для християн книги — Біблії? Адже цитати, наведені у постерах, виривають із контексту сказані слова. Біблію інструменталізують  заради реклами чи просто жарту?


Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: