ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 29 березня 2014 р.

29.03.2014р. Б. / Священики УПЦ КП можуть служити в Кримських мечетях

Священики УПЦ КП можуть служити в Кримських мечетяхНа півострові залишилися 11 священиків Київського Патріархату, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на КОРЕСПОДЕНТ

Кримські татари запропонували священикам Української Православної Церкви Київського Патріархату здійснювати богослужіння в мечетях Криму. Про це в п'ятницю, 28 березня, заявив прес-секретар Київського Патріархату архієпископ Євстратій (Зоря).


"Якщо не буде можливості нам, нашим священикам і парафіянам молитися у своїх храмах, то вони нададуть місце в мечетях. І запевнили, що вони будуть допомагати захищати наші права", - передає слова архієпископа інформагентство Інтерфакс-Україна.

За його словами, два священики УПЦ КП вже залишили Крим, ще одинадцять продовжують здійснювати там богослужіння. Однак все духовенство Київського Патріархату було змушене вивезти з півострова свої сім'ї.

Раніше архієпископ Кримський Климент заявляв, що священики Московського патріархату в Криму почали інвентаризувати майно, яке належить представникам Київського патріархату.

Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: