ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 14 березня 2014 р.

14.03.2014р. Б. / Єпископ Віталій Скомаровський про інформаційну війну Росії проти України


Єпископ Віталій СкомаровськийКоли Бог хоче покарати — забирає розум! Ось і зараз ми бачимо, що РФ нездатна об'єктивно висвітлювати новини. Не так давно Канцлер Німеччини Ангела Меркель підкреслила: «Путін втратив відчуття реальності».
 
Російську пропаганду проаналізував відповідальний за медіа в Римо-Католицькій Церкві України єпископ-помічник Києво-Житомисрької дієцезії Віталій Скомаровський. 

Ще задовго до прямої інформаційної війни красиві російські дівчата-ведучі читали новини зі сталевими обличчями. Вони були позбавленні жіночості. Це плід російського пропагандистського апарату. Те що електорат у РФ Путіна зріс у зв'язку з останніми подіями, здається мені правдивою інформацією! В Росії завжди було поклоніння владі, на відміну від України, де владу критикували завжди. 

Слухайте програму «Архіпастир відповідає» з єпископом-помічником Києво-Житомирської дієцезії Віталієм Скомаровським, яка прозвучала в ефірі Радіо Марія

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: