ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 14 березня 2014 р.

14.03.2014р. Б. / Патріарх Кірілл розповів, кого він вважає ворогом в Україні

Патріарх Кирил
Патріарх Кірілл ворогами вважає тих, хто хоче «відірвати південні і західні російські землі від єдиного «Руского міра»». Про це він сказав, звертаючись до віруючих, 14 березня в московському храмі Христа Спасителя.
 
Патріарх назвав «Руський мір» «великою російською цивілізацією, що вийшла з Київської купелі», який «недоброзичливці 400 з гаком років робили спроби розколоти і розділити». 

Як стверджує Патріарх Кірілл, «прагнення держав на просторах «Руського міра» до законного суверенітету, до реалізації цього суверенітету не повинно супроводжуватися руйнуванням загального, єдиного духовного простору». Патріарх Московський ворогами називає тих, хто хотів «розділити наш народ, і особливо відірвати південні і західні російські землі від єдиного «Руского міра». 

Глава РПЦ також закликав молитися за мир в Україні, за мир «у стосунках між братами, що живуть сьогодні як в Україні, так і в Російській Федерації». 

За матеріалами: РІСУ

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: