ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 28 березня 2014 р.

28.03.2014р. Б. / Донецьк: людей, які моляться за Україну, обстріляли


Донецьк: людей, які моляться за Україну обстріляли
У Донецьку на площі Конституції з початку Великого Посту кожен вечір проходить спільна молитва представників різних конфесій за єдність, мир та згоду в Україні.

На акцію в різні дні приходить від 20 до 100 чоловік. Міжконфесійний молитовний марафон називається "Молися за Україну". Ініціатором акції стала Рада Християнських Церков Донецька і Донецької області. Віряни планують збиратися впродовж 40 днів і молитися за територіальну цілісність нашої Батьківщини. Акція носить суто релігійний характер і вільна від політичних гасел і прапорів. Проте, поряд з місцем проведення акції, хтось написав: "Молитесь, бендеровцы".

На місці своїх зборів учасники встановили намет з написом "Молимося за мир, любов і цілісність в Україні". Над наметом розвивається державний прапор. Кілька разів на цей прапор робили замах агресивні проросійські громадяни, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на GAZETA.

- 22 березня ми вже збиралися йти, складали намет, коли до нас підійшла дівчина, від якої сильно пахло ліками, і у якої була дивна поведінка - вона чухалася, не дивилася в очі, дуже турбувалася, - розповідає постраждала Яна.

Жінка відвідує протестантську церкву і прийшла на молитву з чоловіком і дочкою.

- Дівчина запитувала - як ми відносимося до проросійських мітингів на площі, ми пояснювали, що ми аполітичні, але ми не хочемо війни, - розповідає Яна. - Дівчина не давала нам піти, їй увесь час хтось дзвонив, а вона намагалася нас затримати. Коли ми стали підходити до нашої машини, я побачила, що за нами йдуть 3 молодих людей, по дорозі вони натягували на обличчя маски. А біля узбіччя у цей момент поряд з нами припаркувалася машина, з якої почали виходити хлопці з трубами. Ми встрибнули в нашу машину і тут же стали чутні клацання по бортах. А ті троє у балаклавах стояли прямо навпроти нас і цілилися. У машині скло розсипалось. Ми змогли поїхати, примчалися в райвідділ, але там довелося довго чекати уваги і ми не дочекалися.


Джерело:   КІРІОС

Немає коментарів: