ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 4 березня 2014 р.

04.03.2014р. Б. / Екс-президент Білорусі обізвав представника Росії в ООН

 
Станіслав Шушкевич Фото: svoboda.org


"Через його помилки під час виступу на засіданні Ради Безпеки ООН"

Перший президент незалежної Білорусі Станіслав Шушкевич доволі емоційно відреагував на мовну помилку представника Росії при ООН Валерія Чуркіна.

Від журналістів Шушкевич дізнався про конфуз російського посла при ООН і заявив: "Що ви говорите?! Ну, це прекрасно! Козел! Він не знав націоналістів українців?!", інформує "Радіо Свобода".

Перший президент Білорусі також висловив здивування, чому колишній президент України Віктор Янукович "такий недалекий".

На думку Шушкевича, Янукович міг оголосити дострокові вибори і ще навіть залишитися президентом.

"Не міг він бути таким дурнем, коли бачив, що все обвалюється. Це російський сценарій, який з різними збоями реалізується. Дай Бог, щоб знайшлися сили, які б обмежили це хамське вторгнення", - сказав політик.

Нагадаємо, що Чуркін вчора, 3 березня на засіданні Ради Безпеки ООН заявив, що політична криза "в Росії є справою рук послідовників "Бендери і Шушкевича" (очевидно, йшлося про Бандеру і Шухевича).


Джерело:   IPress.ua

Немає коментарів: