ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 18 березня 2014 р.

18.03.2014р. Б. / У Криму представники Московського Патріархату цікавилися документами на храм УПЦ КП


У Криму представники Московського Патріархату цікавилися документами на храм УПЦ КП 16 березня 2014 р. священик Московського Патріархату з Севастополя (як він відрекомендувався) разом з іншими особами завітав до Покровського храму УПЦ Київського Патріархату в с. Перевальне, де також розташована українська військова частина. 

У розмові з настоятелем протоієреєм Іваном Катькалом він, серед іншого, почав цікавитися, чи є документація на храм та погрожувати, що коли українські військові підуть з Перевального, храм «доведеться віддати». Настоятель та парафіяни розцінили цей візит як акт психологічного тиску на парафію,- повідомляє Хрстиянський портал КІРІОС з посиланням на оф.сайт УПЦ КП.

Також досі невідомою залишається доля двох активістів української громади Криму та парафіян Київського Патріархату Андрія Щекуна та Анатолія Ковальського. За непідтвердженими даними вони ув’язнені силовими структурами самопроголошеної кримської влади.

Джерело: КІРІОС

Немає коментарів: