ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 27 березня 2014 р.

27.03.2014р. Б. / «Правий сектор» проводить навчання у Києві, - відео

Бійці "Правого сектору" у ніч на 27 березня проводили навчання в Києві: вчитись штурмувати будівлі та відпрацьовували контрзаходи у такій ситуації.
Фото: AFP  
У них взяли участь 20 осіб
інші новини:
Про це розповів один із активістів об'єднання, інформує "РБК-Україна".

Він повідомив, що учасники організації відпрацьовували штурм будівель та контрзаходи проти подібних дій.

У навчаннях взяли участь близько 20 осіб.

Активіст додав, що навчання бійці "Правого сектору" проводять задля того, щоб бути готовими до можливого штурму спецслужб у столиці.

Додамо, що 1 березня, коли РФ фактично оголосила війну Україні "Правий сектор" оголосив про повну мобілізацію учасників та максимальну співпрацю із правоохоронцями задля протистояння зовнішньому агресору.

Нагадаємо, що 25 березня було вбито учасника "Правого сектору" та координатора організації у  Західній Україні – Олександра Музичка. Його тіло з шістьма кульовими пораненнями знайшли у Рівному. У МВС заявили, що активіст отримав смертельне поранення під затримання правоохоронцями.

Після цього лідер організації виступив із заявою про "відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова". Активісти "Правого сектору" у Рівному виступили із заявою, у якій оголосили про намір помститися голові МВС Арсену Авакову за смерть Олександра Музичка.

В свою чергу, Арсен Аваков заявив, що "Правий сектор" йому погрожує і він "приймає виклик", а його позиція до тих, хто порушує громадський порядок, буде досить жорсткою.



Джерело:   IPress.ua

Немає коментарів: