ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

28.02.2014р. Б. / У Польщі сьогодні моляться за Україну

Україна-Польща
Сьогодні, 28 лютого, оголошено днем молитви і посту за Україну.
Молитися за нашу країну заликав поляків Єпископат.
 
«Просімо доброго Бога, аби цей заклик до молитовної солідарності приніс плоди, попри все, мирного вирішення цього драматичного конфлікту. Нашою братньою пам’яттю також огортаємо всіх жертв, а сім’ям загиблих прагнемо виповісти слова сердечного співчуття і молитовної пам’яті», — сказано у зверненні Конференції єпископату Польщі.
 
Як повідомлялося, у Польщі неодноразово підтримували українських мітинг арів на Майдані. Благодійні організації, зокрема й Карітас Польщі, зібрали допомогу для постраждалих від сутичок із силовиками. Постраждалих українців лікують у польських лікарнях. У найбільших польських містах відбувалися молитви та мітинги на підтримку України. А минулого тижня, 21 лютого, поляки ставили на вікна запалені свічки, щоб висловити солідарність з Україною.

Джерело:   КРЕДО

Немає коментарів: