ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 11 лютого 2014 р.

11.02.2014р. Б. / Росія: чоловік влаштував стрілянину у храмі, загинуло двоє людей


У Росії чоловік влаштував стрілянину у храмі, загинуло двоє людейОзброєний  чоловік увірвався в неділю вдень у головний собор Південно-Сахалінської і Курильської єпархії, храм Воскресіння Христового, і зробив там кілька пострілів, повідомили порталу у місцевій єпархії.
 
"Від отриманих поранень на місці померли служитель храму черниця Людмила (Пряшнікова) і прихожанин собору, особа якого зараз встановлюється", - сказав співрозмовник єпархії.

Шестеро поранені, кількість потерпілих з'ясовується. Напад було скоєно близько 14:00 за місцевим часом. На місці події працює слідчо-оперативна група. Стрільця, затримано на місці злочину. Пізніше стало відомо, що стріляв, чоловік 1989 року народження, працював охоронцем в одному з міських приватних охоронних агентств. Проти нього порушено кримінальну справу, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на INTERFAX.
 
Джерело: КІРІОС

Немає коментарів: