ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 24 лютого 2014 р.

24.02.2014р. Б. / Снайперами, що розстрілювали людей на Інститутській, керував командир Сергій Асавелюк на прізвисько "Ас", - фото, відео


Сєргєй Асавєлюк. Фото: uapress.info

Стало відомо ім'я та прізвище командира спецзагону снайперів, які розстрілювали беззбройних мітингувальників 20 лютого на вулиці Інститутській в Києві.

 Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав журналіст Артем Шевченко.

"Спецзагін "Тінь" ВВ МВС України зі складу Антитерористичного центру СБУ. Командир - той самий холоднокровний найманий кат Сергій Асавелюк, позивний "Ас". Один з кращих снайперів в країні. Принципово не носить шолома. І типу як по цивілці. Він на чолі групи в масці з гвинтівкою на плечі, відстрілявшись по живих мішенях на Інститутській під Жовтневим палацом, перетинає Грушевського, висувається в парк перед ВР", - повідомив він.

Зазначимо, що інформацію про нього також оприлюднив "Народний трибунал", яка займається розшуком злочинців проти українського народу.

За інформацією спільноти, 43-річний полковник внутрішніх військ керував кримським спецзагоном гірського спецназу ВВ "Лаванда", яка 20 лютого 2014 року розстрілювали людей на вулиці Інститутській.

Під час кривавих подій в центрі Києва 20-21 лютого за офіційними даними загинуло 82 людини, за неофіційними більше ста. Цих Героїв вже назвали "Небесною Сотнею".



Джерело:   iРress.ua

Немає коментарів: