ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

суботу, 1 лютого 2014 р.

01.02.2014р. Б. / УГКЦ: «Пророцтво Германа Будзінського» — фальшиве

Герман Будзінський
Останніми днями в інтернеті поширюється матеріал під назвою «Пророцтво греко-католицького священика Германа Будзінського про Майдан і Януковича». Через напружену суспільно-політичну ситуацію в Україні, ця інформація набула широкого розголосу у соцмережах, а тому стала предметом численних дискусій та інтерпретацій.
 
Братія Свято-Успенської Унівської лаври повідомила Департамент інформації УГКЦ про те, що це «пророцтво» не належить ієрм. Герману Будзінському, оскільки не існує жодних листів, письмових доказів чи осіб, які могли б засвідчити достовірність вищевказаної інформації. 

«Ласкаво просимо вірян і осіб, яким відомо про цю інформацію, не поширювати її і вважати такою, що не відповідає дійсності», — закликає братія Унівської лаври. 

За словами ченців, ієромонах Герман Будзінський, студит, греко-католицький священик, баготолітній в’язень радянських таборів як ісповідник віри, мав велику повагу у середовищі Української Греко-Католицької Церкви і поза нею. Він також був одним із тих, хто стояв біля витоків легалізації УГКЦ наприкінці 80-тих — на початку 90-тих років минулого століття і відійшов до вічності у січні 1995 року. Цей душпастир був людиною глибоко віруючою, з непохитними євангельськими ідеалами, відзначався чернечою стійкістю і здоровим патріотизмом. 

За матеріалами: Департамент інформації УГКЦ 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: