ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 6 лютого 2014 р.

06.02.2014р. Б. / У Парижі пройде акція протесту проти діяльності Femen

У Парижі пройде акція протесту проти діяльності FemenУ Франції Загальний альянс проти расизму та захисту французької ідентичності та християнства ( AGRIF ) оголосив про проведення акції протесту 8 лютого з метою вимагати припинення діяльності Femen, повідомляє L'observatoire de la Christianophobie.

AGRIF також направить петицію прем'єр-міністра з вимогою припинення діяльності Femen і висилки Інни Шевченко, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Седмицю.

Засновниця групи Інна Шевченко, яка отримала офіційний статус «політичного біженця» у Франції, і її група при потуранні уряду і в ситуації досконалої безкарності продовжують здійснювати провокаційні скандальні блюзнірські акції в християнських храмах.

І.Шевченко вкривається у Франції з 5 вересня 2012, бажаючи уникнути справедливого покарання за осквернення хреста, поставленого в Києві в пам'ять про жертви комуністичного режиму, яке вона здійснила 17 серпня.

Femen відомі своїми кричущими акціями з оскверненням храмів у різних містах Європи та нападками на католицьке духовенство, в т. ч. кардинала Роуко і примаса Бельгії Андре- Жозефа Леонара.

Джерело:  КІРІОС

Немає коментарів: