ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 4 лютого 2014 р.

04.02.2014р. Б. / Комуністи виступають за додаткові заборони для релігійних організацій

комуністи
Зробити більш жорстким релігійне законодавство пропонує на сторінках державної газети «Голос України» Комуністична партія.
 
Серед інших, переважно політичних вимог, комуністи розмістили свої пропозиції до статті 35 Конституції України, яка, як відомо, запроваджує свободу совісті та релігії. Зокрема, комуністи пропонують її доповнити наступним параграфом: «Релігійні об’єднання, діяльність яких підриває основи державності України, моральності українського суспільства та завдає шкоди здоров’ю людей, створює загрозу їх життю, на території України заборонені». 

Член Президії КПУ та народний депутат України Олександр Голуб зазначає, що зміни до Конституції саме сьогодні необхідні з двох причин. По-перше, коментує він, «в країні на даний момент діють десятки «сект», які, чесно кажучи, проповідують тоталітарне мислення і доволі шкідливі моральні позиції відносно громадянського суспільства». По-друге, «телебачення зафіксувало, як окремі конфесії – замість того, щоб врегульовувати конфлікти – розпалюють ворожнечу до представників іншої віри, національності». 

На питання, чи мали комуністи-законодавці на увазі Українську Греко-Католицьку Церкву та Українську Православну Церкву Київського Патріархату, Голуб відповів уникливо. «Інформація, що знаходиться в Інтернеті у вільному доступі, дає людям можливість робити власні висновки», – резюмував він. 

Нагадаємо, нещодавно УКГЦ отримала лист від Міністерства культури з загрозою припинення існування Церкви з причини несанкціонованих богослужінь. Пізніше з'ясувалось, що Служба безпеки України, яка ініціювала офіційний документ Мінкультури на адресу УГКЦ, не вимагала звернення виключно до цієї Церкви. 

За матеріалами: РІСУ

Джерело:   КРЕДО 

1 коментар:

Unknown сказав...

КОМУНІСТИ - МОСКОВСЬКІ ХОЛУЇ!

р.Б. Леонід.