ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

понеділок, 30 вересня 2013 р.

30.09.2013р. Б. / В Єрусалимі осквернили християнський цвинтар

Єрусалим, християнський цвинтар
Поліція затримала чотирьох учнів єшиви «Тфуцот», які, згідно з наявними підозрами, зруйнували 15 пам’ятників на християнському кладовищі на горі Сіон.
 
Порушники побили пам’ятники камінням і намагалися втекти з місця злочину, проте були затримані поліцейськими патрулем. Затриманим — від 17 до 26 років. 

Начальник відділу роботи з російськомовними ЗМІ у прес-службі поліції Ізраїлю, капітан Міхаель Зінґерман, повідомив редакції NEWSru.co.il, що двоє з чотирьох затриманих eже відомі поліції як члени організації «Ноар а‑Гваот». За участь у заворушеннях в Юдеї та Самарії суд заборонив їм з’являтися на цих територіях. 

Усі четверо затриманих перебувають у поліцейському відділку. Поліція Єрусалима порушила слідство у справі осквернення могил.
 
Довідка: єши́ва (івр. יְשִׁיבָה‎, буквально «сидіння, засідання»; мн. Єшиво́т, івр. יְשִׁיבוֹת) укр. також єшибо́т — єврейський вищий релігійний навчальний заклад, де вивчається Усний Закон, головно Талмуд. У певні епохи єшива виконувала також законодавчі й судові функції. В останні сторіччя головною діяльністю єшив є підготовка до звання рабина. Термін навчання у єшиві зазвичай не обмежений.
 
За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:   КРЕДО 

1 коментар:

Unknown сказав...

"...Порушники побили пам’ятники камінням і намагалися втекти з місця злочину, проте були затримані поліцейськими патрулем..."

Що це? Чому така, гробова тиша в ЗМІ? Чому християни не протестують? Невже досі перебувають у летаргічному стані цілковитої апатії і злочинної байдужості?

Ну ж бо, уявімо лиш на мить, якби щось подібне сталося, наприклад, в Умані? Та ж, це був би, такий всесвітній гвавт і міжнародний скандал, а й низка відповідних ярликів на всіх українців (без жодного виключення), звинувачення в АНТИСЕМІТИЗМІ, що годі, бодай якось, окреслити його масштаби... А тут... все спокійно, як на цвинтарищі чи в морзі...

р.Б. Леонід.