ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

четвер, 12 вересня 2013 р.

12.09.2013р. Б. / Викрадений журналіст: громадянська війна у Сирії не є «світською революцією»

Доменіко Кіріко
Громадянська війна в Сирії не є «світською революцією», вважає італійський журналіст, який побував в полоні у бойовиків.
 
Італійський репортер, який був викрадений сирійськими бойовиками і повернувся додому після звільнення, заявив: «Я намагався розповісти історію сирійської революції, але можливо що, ця революція обдурила мене». 

Доменіко Кіріко, якого повстанці передали злочинцям, щоб ті домовлялися про його звільнення, підкреслив, що громадянська війна в Сирії не є «світською революцією», як він вважав спочатку. 

Кількість викрадень людей у Сирії постійно зростає, оскільки повстанці та звичайні злочинці хочуть отримати викуп і мати вигоду від переговорів. 

«AsiaNews» підкреслює, що релігійні лідери є частими цілями для викрадень. Серед заручників, які досі можуть знаходитися у бойовиків, — двоє православних ієрархів, викрадених 22 квітня, священики Вірменської Католицької Церкви й Елладської архиєпархії, викрадені в лютому, та італійський єзуїт, який зник наприкінці липня.
 
За матеріалами: Портал Credo.ru 

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: