ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 24 вересня 2013 р.

24.09.2013р. Б. / За спробу відмовити від аборту — 12 000 євро штрафу

Ксав’єр Дор
12 000 євро штрафу має сплатити 84-річний французький pro-life активіст Ксав’єр Дор  за те, що увійшов до абортарію, щоб спробувати відмовити хоча б одну жінку від аборту.
 
В абортарії він розмовляв з однією жінкою, спробував її відмовити від вбивства дитини та подарував медальйон з зображенням Богородиці. 

В результаті французький суд засудив напівсліпого пана Дора до штрафу в розмірі 2 000 євро, оскільки постановив, що він вчинив насильство та чинив моральний і психологічний тиск на жінку, яку намагався  відмовити від вбивства власної дитини. Також суд постановив, що пан Дор має сплатити 10 тис. євро, оскільки розмовляв із директором абортарію та виклав йому погляд Католицької Церкви на аборти. Суд покликався на закон, який забороняє  чинити перешкоди аборту. 

З приходом до влади соціалістичного уряду президента Олланда у Франції, не зважаючи на тяжку економічну кризу в країні, була значно посилена підтримка безплатних абортів. Навіть більше— міністр з питань рівноправності жінок Нажат Волан-Белкас заявила, що закон про заборону перешкоджати аборту необхідно застосовувати і до інтернет сторінок, які поширюють pro-life переконання. 

За матеріалами: Католицький Оглядач

Джерело:   КРЕДО 

Немає коментарів: