ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 17 вересня 2013 р.

17.09.2013р. Б. / У Дніпродзержинську встановили найбільший в Україні хрест

Хрест у Дніпродзержинську
У місті Дніпродзержинську Дніпропетровської області з'явилося найбільше в Україні розп'яття. Хрест має у висоту 12 метрів.
 
За словами скульптора Гарніка Хачатряна, хрест виготовлений з заліза, що символічно для міста з великою кількістю важкої промисловості.
Хрест у Дніпродзержинську

За матеріалами: «Днепропетровск. Комментарии»

Джерело:   КРЕДО

1 коментар:

Unknown сказав...

"Бач, Химко, ми теж - люди!"

Звісно, кожна людина має власну думку на ту чи іншу подію, як і на той чи інший символізм, але яку саме думку мала влада нашого "міста імені чекіста", даючи дозвіл на встановлення розп'яття? Якщо вона, раптом, виявила бажання похизуватися з приводу ювілейного святкування 1025-річчя Хрещення України-Русі, то їй це, явно не вдалося, бо ж князь, Святий Володимир Великий, перед тим, як зробити християнство державною релігією, найперше, знищив поганських ідолів та кинув у Дніпро-Славуту, а наші, безбожні горе-володарі, разом з "кацьонной цєрьков'ю", ніби на глум, встановлюють розп'яття серед безлічі бовванів у місті. Ото лихо! Що це, чи не "горе від розуму"?

р.Б. Леонід.