ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

неділю, 29 вересня 2013 р.

29.09.2013р. Б. / «Caritas» звернувся до ООН

Затвердити нову основу для дій, у центрі яких буде боротьба з голодом і за право на харчування, закликали спільно "Caritas Internationalis", "Caritas Europa" та іспанський "Caritas" Організацію Об'єднаних Націй з приводу її Генеральної Асамблеї в Нью-Йорку.

Благодійні організації просять просування нового плану розвитку до 2030 р., що включає в себе ефективні заходи, спрямовані на викорінення голоду в бідних країнах. У зверненні до ООН говориться, що ліквідація голоду, продовольча безпека і відсутність недоїдання повинні бути ключовими цілями нового всеосяжного плану.

"Caritas" вважає, що бідність і голод можуть бути ліквідовані тільки при скороченні нерівності серед людей та захисту прав людини. Зокрема, робиться посилання на лист, який в червні 2013 року Папа Франциск відправив до учасників саміту "G8", який відбувся у Великобританії, де Понтифік закликав поставити в центр економічної політики людину.

Генеральний секретар "Caritas Internationalis" Мішель Рой зазначив, що мета діяльності католицьких благодійних організацій − це стійкий мир для майбутніх поколінь, в якому всі люди будуть мати доступ до харчування, охорони здоров'я і свободи. У зв'язку з цим, "Caritas" завершує своє звернення вимогою розробки механізму відповідальності, який буде служити моніторингу та оцінці виконання зобов'язань, що уряди візьмуть на себе щодо захисту осіб, що живуть у найбільш несприятливому становищі.

За матеріалами http://be.radiovaticana.va

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: