ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

пʼятницю, 22 лютого 2013 р.

22.02.2013р. Б. / Нью-йоркці проти розширення абортивного закону


75% нью-йоркців проти запропонованих губернатором Ендрю Куомо змін до закону про аборт. Його пропозиція полягає в тому, що аборт може робити не тільки лікар, але будь-який «ліцензований працівник служби здоров’я».
 

«Жінки хочуть більшої можливості вибору, а не більшої можливості виконання абортів» - звернув увагу Мег МакДонел, речниця фундації Chiaroscuro, яка провела відповідне дослідження. Однак, прихильники змін підкреслюють, що пропоновані приписи покликаються на «фундаментальні права» жінки, чим, на їх думку, є переривання вагітності у довільний момент.
 

Запропоновані приписи під назвою закону про репродуктивне здоров’я (Reproductive Health Act) мають відмінити обов’язок інформування батьків про рішення неповнолітньої зробити аборт. Крім того, проект передбачає відмову судити за вбивство у випадку, коли вищезгаданий «ліцензований працівник служби здоров’я» призвів до смерті жінки внаслідок виконаного ним аборту.
 

Кардинал Тімоті Долан у зверненні до губернатора попередив, що таке рішення може вплинути на збільшення і так «скандально» великої кількості абортів у Нью-Йорку: «Був час, коли прихильники абортів твердили, що хочуть зробити їх безпечним, легальним і рідко виконуваним процесом».
 

За даними фундації Chiaroscuro понад 40% вагітностей на території Нью-Йорку закінчуються абортом. Це вдвічі більше за середній показник цілих США.

За матеріалами: radiovaticana.va

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів: