ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

вівторок, 19 лютого 2013 р.

19.02.2013р. Б. / Папа зникає з Твіттера


Разом із закінченням понтифікату Бенедикта XVI 28 лютого буде закритий і його профіль у Твіттері. Від грудня понад 2 мільйони людей читали на цьому профілі короткі тези і фрагменти з папських промов.
 
Найновіший канал комунікації з вірними, який відкрив Ватикан, необхідно закрити у зв’язку із початком періоду Sede vacante. Це чергова новина, пов’язана із відставкою Папи, яка раніше не мала прецеденту. Хоча сам Бенедикт XVI, як раніше пояснювали, не користується своїм профілем особисто і не розміщує на ньому повідомлення, профіль Pontifex пов’язаний із особою Папи, а тому не може бути активним після його відходу. Таке пояснення дають у Ватикані. 

За останні дні, після оголошення про відставку Бенедикта XVI, на профілі Папи з’явилися нові «твіти». Більшість з них стосується Великого Посту. Їх читають люди на усіх континентах, серед них 1,5 мільйона англійською мовою, 330 тисяч італійською і 35 тисяч польською. Нові повідомлення не з'являються після початку реколекцій, що стартували для Римської Курії в неділю увечері і завершаться в суботу. 

Після цього слід очікувати на прощальний «твіт» від Папи перед його відльотом до Кастель Гандольфо. 

Цим суспільним порталом користуються також деякі кардинали, які в березні будуть брати участь у конклаві. Вперше до заборон, що стосуються цілковитої ізоляції кардиналів-електорів від зовнішнього світу, буде додана ще одна: заборона користуватись Твіттером. 

Наступний Папа вирішить чи переймати йому ще й цю віртуальну спадщину, яку залишає Бенедикт XVI. 

Нагадаємо, перший твіт Папи з’явився 12 грудня 2012 року, а наступного дня у нього було вже понад 1.5 млн. фоловерів.
 
За матеріалами: Католицький Оглядач  

Джерело:    КРЕДО

Немає коментарів: